Kurs og foredrag

Bakklandet Allsidige Selskap tilbyr lærerike og inspirerende foredrag. Nedenfor finner du mine faste tilbud. 

Kompostering

Kompost er naturens måte å gi tilbake det som er forbrukt. Trær og planter visner og blir til næringsrik jord. Selv komposterer vi fordi det gir verdens beste, sunneste og mest balanserte gjødsel ganske gratis. Jeg tilbyr et lærerikt og inspirerende kompetansekurs/foredrag til private, bedrifter, kommuner, lag og organisasjoner som ønsker skolering i varmkompostering. 

Jeg har mange års erfaring med kurs for både Trondheim Renholdsverk, Envina, Innherred Renovasjon og en rekke lag og foreninger samt for ansatte i skoler og barnehager.

Hagedesign

Form, farge, skjønnhet, nytte og kreativ galskap. Lær å planlegge din egen hage. Plant bort ugresset, bunndekkebeplantning og smarte metoder. 

Kurs eller foredrag om dyrking og bruk av krydderurter

Hverdagsmaten blir som ny når det tilsettes selvdyrkete friske urter. Bruk av krydderurter er en gammel kunnskap i Norge som dessverre gikk delvis tapt i etterkrigstidens gyldne ferdigmatepoke. På tide å hente frem gammel kulturarv og glede seg over alt det smakfulle og spennende vi kan dyrke i våre trønderske hager!

Foredraget omfatter:

  • Planlegging av krydderhage
  • Krydderurter som er lette å dyrke i trøndersk klima
  • Dyrking, stell, høsting og oppbevaring
  • Bruk av urter til all slags mat
  • Tipsp om oppskrifter

Kurs holdes kun i urtesesongen og omfatter i tillegg til teori som nevnyt over, også høsting av urter og matlaging. Aktuelt for små grupper hos meg på Bakklandet evt andre steder om det er et kjøkken tilgjengelig.

Kombikurs: KREATIV GALSKAP I HUS OG HAGE

Farge- og skaperglede omfatter design både ute og inne samt matlgede. Med hagen som den store inspirasjonskilde blir både interør- og matlaging spennende. Et livlig og inspirerende foredrag ledsaget av rundt 200 flotte bilder. 

Foredragene varer ca to timer og koster normalt kr. 5000. 

Urtekurs varer ca fem timer og koster kr. 1000 pr deltaker. Dette dekker også maten. Grupperabatt gis ved grupper over fem personener. Det kreves minimum fire deltakere til et kurs For grupper på ti personer eller mer, betales det gruppepris.